Om OptimaltLiv

Optimalt Liv er ment å være en digital verktøykasse som kan benyttes til å lære mer forskjellige konsepter og ideer. Konsepter og ideer som igjen beriker livet og gjør den begrensede tiden vi har her på kloden enda mer interessant.

Det hele startet som et forsøk fra grunnlegger å sortere sine egne tanker rundt forskjellige emner som ble studert på kveldstid. “For å kunne skrive godt må man kunne tenke godt”, er det noe som heter. Dette var motivasjonen. Det endte med offentliggjøring av dette innholdet på Optimaltliv.no slik at andre kan ta del i reisen.

Dette er et sted hvor ingen emner regnes som for små eller for store, for komplekse eller for simple. Som leser kan du forvente å finne innhold som strekker seg fra vitenskapelige artikler til gjenfortellinger av personlige eksperimenter. Forskjellige disipliner vil mikses sammen i håp om å skape en leseropplevelse som er verdt å gjenta. Alt innhold kan, direkte eller indirekte, kobles mot hvordan man kan leve et mer optimalt liv.

Hvis du som leser skulle finne innhold på nettstedet som strider mot annet innhold, betyr dette at den digitale verktøykassen fungerer som den skal. I et rasjonelt tilfelle skal ny, relevant og forbedret informasjon og erfaring føre til endring av gamle synspunkter.

Nettstedet administreres av en 28 år gammel Rogalending som måtte håndtere eksistensielle spørsmål alt for tidlig i livet og har som følge av det et problem med å koble ut og leve et “normalt” liv.

Navnet er Andreas, forresten, og jeg vil herved ønske deg velkommen til Optimalt Liv.

Om Andreas Ravndal

I god norsk ånd er jeg ingen stor fan av å skrive om meg selv. Men det er vel bare rettferdig at dere vet noe om personen som står bak innholdet på LiveLearnMove.

Jobber med salg og markedsføring innenfor teknologi/software bransjen. Tidligere fotballspiller og fotballtrener som hobby/sidegeskjeft.

Økonomiutdannet og massekonsument av bøker rotet i et umettelig behov for tilegning av ny kunnskap.

Lever et liv som en menneskelig forsøkskanin i jakten på kontinuerlig forbedring.

Kontakt

Hvis du skulle ha noen spørsmål, tanker eller bare ønsker å blåse ut frustrasjon kan jeg nås på følgende kanaler:

E-mail: andreasravndal@gmail.com

Instagram: aaravndal

Twitter: aaravndal

Etikk

Jeg får ikke betalt av noen som helst organisasjon for noen som helst mening eller artikkel som er publisert på LiveLearnMove eller 3. parts plattformer, inkludert sosiale medier.

Opphavsrett/Copyright

Publisering av utdrag fra innhold produsert av andre vil forekomme. Hvis du som leser finner noe som er nyttig i det hele tatt, er det mest sannsynlig fordi det gjenfortelles noe fra noen som er mye smartere. Hvis du som opphavsrettholder føler at din opphavsrett har blitt krenket eller brutt, vennligst gi meg en lyd og jeg vil endre/fjerne innholdet.

Disclaimer

Innholdet på denne bloggen representerer kun meningen til OptimaltLiv.no og Andreas Ravndal. Innholdet er ment eksklusivt som underholdning for leser og bør ikke bli brukt som en del av grunnlaget for beslutninger av noe slag.

Affiliate linker

Noen av linkene på denne nettsiden er affiliate linker. Hvis du skulle kjøpe noe ved å klikke på en av disse linkene vil deler av kjøpesummen tilfalle optimaltliv.no. Dette er en måte å dekke kostnader forbundet med drift av nettsiden på og påvirker ikke sluttprisen.